woooow

satt och kollade in det här klippet nyss! Det är en animering om hur det ser ut och hur det går till inne i en cell, den är tydligen prisbelönad och massa grejer för att den är så bra och för att den visar hur det ser ut när man kollar i ett mikroskop.
 
Asså jag har inte en aning om varför men jag skojar inte, från att jag satte på klippet till det var slut satt jag helt klistrad framför skärmen med gapande mun. Asså jag skojar inte jag blev typ helt besatt för att det var så fascinerande! Lol på mig.
 
 

flum

Haha när jag var med Lara och Marina i fredags så flummade vi som fan påväg hem till mig och jag försökte igen, helt omöjligt, lära dem svenska. Det här är Marina som visar upp vad jag lärde henne då haha
 
hon säger: din fitta, fan, jag älskar dig, i love you 
 
hahahaha
 
 

drömmar

hahah är lite happy :) Om ni sett min videoblogg nr 3 så nämner jag i den att jag mindes min dröm och att jag var fett glad för det skulle bevisa att jag hade bra hjärnkapacitet :) De två senaste nätterna har jag också kommit ihåg drömmar!!! WOOOOPWOOOP! 
 
Hah igår natt vaknade jag av att jag var helt stört törstig men pallade inte gå upp så jag somnade om, då drömde jag att jag gick in på toan och där stod en typ halvmeter stor vattenflaska full med vatten som jag tog in på mitt rum, skulle precis börja klunka när jag vaknade och fortfarnade var svintörstig.. -.- 
 
Och inatt drömde jag att jag var typ fotbollsproffs och att jag gjorde det avgörande målet i nån asstor tunering eller nått haha 
 
fett lol
 
Men ändå! Jag mindes dem!! Nu har det liksom varit typ 3 nätter i rad!? vad händer? Kan det vara så att lina blumes hjärnceller början vakna till liv? OMG jag känner det! jag kommer vara ett fett smartass en dag.
 
 

Mysmiddag!

Åååh! Snackade med fridisen på Skype igår och berättade då att det var bra men inte direkt livliga diskussioner vid matbordet! I'll have to take that back! Middagen var sååå bra!!! Vi satt kvar och snackade typ en halvtimma efteråt och dom snackade, jag förstod, jag snackade, de förstod! Åh vad vi skrattade också! Åh känner mig så lycklig atm :)
Så ni får denna ;)


dagen idag

Har verkligen inte gjort något vettigt över huvud taget idag efter basketmatchen. Blev frågad av några i klassen att gå ut ikväll men jag orkar verkligen inte. Jag har det rätt så bra i myskläder och tv-serier :) hehe

maatcheen

var ganska kul.. Fattade dock nada, tror vi förlorade. Kommer en videoblogg om händelsen senare! ;)
Här i Spanien är jag nummer 8!
 
 

de ska dö.

Kollade klart på nya grey's anatomy avsnittet precis. FYFAN VAD JAG HATAR DEM!!
 
OBS. SPOILER VARNING FRÅN OCH MED NU!!
 
 
 
 
De.. dödade.. min.. kärlek.. McSteamy..
 
fyfaaaan asså! no reason att fortsätta kolla för mig liksom, började direkt efter söka runt på nätet och hittade detta:
 
Sources “close to Grey’s and ABC” tell E! that “the network requested budget tightening for the series going into the current season, and [showrunner Shonda] Rhimes was forced to cut down on the cast.” 
 
FYFAAAAN VA KLANTIGT ATT TA BORT ERIC DANE! 
 
det är såå inte samma sak utan Mark Sloan.. vem som helst utom honom! </3
 
ska gå och gråta lite till nu. 
 
 
RIP <3
 

fredagsmys

 
Sätter mig med mitt täcke i myskläder med min nyinköpta godisask och kollar på nya greys anatomy avsnittet! Förra säsongen slutade ju så sjukt så jag är bra förväntansfull! :D Planerna ikväll är kanske att jag, Marina och Lara ska åka till en konsert på en strand i en stad intill. Men om det inte blir av kan jag lika gärna sitta kvar här.. hehe

brr

STÖRT KALLT! asså det är typ varmare utomhus, jag fattar inte vad det är för fel på byggnaderna här, har gått runt och huttrat hela dagen. atm följer jag mina överlevnadsinstinkter och sitter med händerna i armhålorna. Nog är man viking alltså
 
 

wooop!

Pratade precis i telefon men en spansk kompis, och jag fattade!!!! Det är ju helt sjukt mycket svårare via telefon! Men det gick bra! Vi talade bara spanska och för att vara första gången kickade jag ass ;)

ibland har man tur

När jag kom till skolan idag började vi snacka om presentationen som jag fick göra i all hast igår kväll. Då fick jag reda på nått kul. MAN SKULLE REDOVISA OCH STÅ OCH SNACKA FRAMFÖR HELA KLASSEN. döda mig. Jag hade trott att det bara var en testgrej och att man bara skulle bevisa att man klarade av programmet och att bara läraren skulle se. Som tur var hann inte hela klassen göra idag, thank god! Jag vet ju liksom inte ens riktigt vad det står på min presentation!? googletranslate in my assss. Föresten är min presentation om amerikansk fotboll :) vill till hooligans.. </3
 

En vanlig dag

Ett inlägg då jag berättar ungefär hur en vanlig vardag här i Spanien ser ut för mig :) Inspiration: Käraste Sara Andurén
 
 
1. Jag vaknar, ovilligt, så jag snoozar några gånger. Tills jag inser att jag inte kommer hinna. Då går jag upp. ;)
 
2. Jag äter min otroligt nyttiga frukost. Oftast består den dock bara av kaffe men ibland så har vi supersmaskiga kokor hemma och då finns det inte mycket att göra :). Om ni undrar, nej, det finns ingenting annat, detta är hur frukost i spanien ser ut. Känner inte att jag riktigt är i sits att kommentera det ännu men i framtiden kan jag garantera att det kommer finnas "gott och gräddat"-bröd i skafferiet ;)
 
3. Exakt klockan 08:15 varje morgon ropar bea från hallen, då är det dags att gå! På vägen stannar vi och blockar upp Maria som bor i ett hus 3 min bort, sen börjar vi vandra. Detta är hur vägen till torget och skolan ser ut på morgonkvisten :)
 
4. 08:40 öppnas dörren och vi kan gå in i denna kära byggnaden, privatskolan Colegio San Gregorio!
 
 
5. Detta är det kära klassrummet som jag har mina flesta lektioner i, och ja, jag har smygfotat.. Det är nämligen nolltolerans med mobiltelefoner i hela skolbyggnaden. Första dagen frågade jag bea vad som hände om läraren såg en mobil, hennes svar:
"de tar den"
Jag: "ahaa när får man tillbaka den?"
"i slutet" 
"slutet av lektionen?"
"Nej"
"slutet av dagen?"
"Nej, av terminen.."
GULP! Så nej, jag tänker inte offra min mobil för ett fint foto av klassrummet..
 
6. Det är 3 lektioner på raken innan det är rast, här i spanien kör man liksom allt på en gång :) Rasten är typ 30/40 min och då går man till torget och hänger och många köper mellanmål (godis eller chips) Man går genom den här fina öppningen påväg till torget från skolan och detta är den godisaffär som är mest poppis :)
 
 
7. skolan slutar oftast typ 14:10 eller nått sånt, då går man hem igen :) Antingen ses man sen allihopa och gör nått kul eller så ses man inte och i så fall pluggar man i stället. Eller i mitt fall: Låtsas plugga men sitter egentligen och tjuvkollar på Suits S.02 igen.. hehe 
juste lunchen äter man också efter skolan vid typ 3/halv 4
 
8. På tisdagar och torsdagar är det basketträning! Då tränar vi i ett av husen på den här idrottsanläggningen :) Och om ni undrar är den här byn väldigt liten :) Har inte på snart tre veckor någonsin gjort annat än gått om man ska nånstans. Det som är längst bort i byn tar typ 20 min att gå till haha.
 
9. Efter basketen kommer man hem, duschar i denna MINIMALA och komlicerade dusch (egentligen är den inte så liten men som ni ser på bilden är det en asonödig typ sittplats som tar upp typ hela duschen och gör att man typ inte kan stå mitt där duschstrålen kommer.. morons som kom på den idén.. Efter duschen äter man middag vid ca. halv 10 :)
 
10. Tillbaks i sängen är jag förhoppningsvis vid 11 :) då är det nattinatti :D
 
 
Där har ni en spansk dag för en swedishgirl som mig ;) haha
 
 
 
 
 

Morgonblogg

God morgon! Eller? Nej! Asså sen typ 2 dagar tillbaka har huset varit svinkallt!! Sov med mjukisbyxorna inatt. Nu sitter jag och huttrar med min kaffe i köket samtidigt som jag deppar över mitt hår som jag inte orkade borsta ut efter jag tvättat det igår så det ser ut så här:
Lyssnar på Bad Day - Daniel Powter atm..


...

Denna har bosatt sig precis utanför mitt fönster. Det förblir stängt från och med nu... Jag tror inte ni förstår hur stor den är. Hjälp.


KLAR!

That's right Bed, I'm coming to get you.

amän ty mate

Fick precis reda på att ett arbete på nått konstigt spanskt program på internet ska vara färdigt tills imorgon. Jag hade inte fattat det. Så om ni vill veta så är jag vaken ett par timmar framåt. yeey..

yes

ååh vi åt lasange idag <3<3<3<3<3 lovemylife

videoblogg 3

 

lycka

 
Åh vilken mysig känsla jag har i magen nu, trots att jag vart hemma idag har dagen varit bra. Eller iaf nu senare då jag mått bättre.
Pratade med mina mest älskade älsklingar på skype innan, de ska springa lidingöloppet på söndag och visade upp deras nya springskor som de köpt. FAN VAD JAG SAKNAR DEM. Helt sjukt. Men hur som helst så gjorde de min dag.
Älskar dem så sjukt. Sen på middagen så var det asmysigt bara, vi satt och åt, pratade lite, skrattade, bara chillade. Det låter inte så speciellt men det vara känslan liksom, känner mig verkligen hemma nu.
kärlek
 

f to the m to the l

Fick precis reda på att vi ska spela basketmatch på lördag. Kill me. Atm sitter jag och googlar basketregler.
 
juste imorgon kommer en till video tror jag hehe :)

okej jag erkänner

Saknar dig lite också brorsan!
 

HAHA

Var tvungen att köpa en kalender så jag kan hålla koll på allt, det här var den enda lite diskreta som fanns men asså jag börjar ångra mig lite
 
 
Hej! Nej vaddå min almenacka är inte alls fake? Den är replay jag lovar!! 
... skulle köpt den med de rosa flodhästarna på..
 
 
haha mitt schema som jag desperat har försökt göra lite fint under dagen idag. Började nämligen igårkväll när jag inte kunde sova och mina hjärnceller var inte riktigt på topp då alltså! Haha om man kollar noggrant ser man hur mycket tipex jag har använt för att rädda situationen haha

ååh

När jag lade upp bilden på mig och Sopa från bättre tider så hittade jag massa andra som också låg och skräpade i fotoalbumet, hakuna matata var det då alltså! 
 

XD

HAHHAHAHA skriver aldrig XD men det här var värt det. På bilden nedan: SAY HELLO TO MY GIGANTIC FOREHEAD. IT'S ALIVE!!!

lol

haha måste bara klaga på mig själv lite, upptäckte igår att jag var tvungen att tvätta håret men var helt enkelt tooooo slö för att palla duscha håret också! (döm inte) 
Men så kom jag på den smarta idén att om jag gör nån sorts fläta i luggen så syns det inte att det är fettigt, braaaa idé, tills jag upptäckte imorse, 30 sekunder innan vi ska gå.. att Lina Blume ska inte ha luggflätor. Först va den ful (jag hade ju gjort den själv), jag såg typ 3 år yngre ut och om man kollade på helheten så såg det helt enkelt inte bra ut! Kanske därför jag vart sjuk, det var gud som ville varna mig och få mig hem innan hela byn sett mig! En reminder om att ALLTID tvätta håret om det behövs även om det tar av din sovtid!
 
 
haha lol att jag ens försökte se söt ut på bilden, tjej som har legat i sängen hela dagen ska inte vara med på bild!

Naaaw

Tidigare idag kom pappan in med en kopp te och nu kom mamman in med varm soppa. Är man sjuk så är man men man mår lite bättre av sånt här i alla fall :)


Me dueeele

Har ont i huvudet, i magen och mår illa. Kom precis hem från skolan och ska med vörda bädda ner mig i min säng igen. Sjuk efter två och en halv vecka. Way 2 go lina! 

Älskling


Ty mate

Hahahah det här hände sekunden efter jag berättat för sopa Hadenius om bloggen, love and miss u honey


En till bild! score

Lyckades spara en bild till!! oklart. Här är vi inne på klubben La Clave, från vänster är det Marta, Cecilia, jag, Paloma och Elena (födelsedagsbarnet)

Euuuw

Asså jag börjar tröttna på de här skabbiga hundarna vi har! Den ena var precis inne i mitt rum och när den gick ut igen lämnade den det här bakom sig! En stor hårtuss.. Euuuuuw


måndag är lika mycket helvete här

Fyfaaaaan va trött jag är! Har typ varit gråtfärdig hela dagen för att jag bara vill sova.. Och inte orkar man fokusera på att lära sig någon spanska då inte! Nepp idag har jag inte lärt mig ett skit. Juste, måndagsmornar börjar med lektionen filosofi.. weeehååå

igår

 har jag vaknat! Mår faktiskt helt ok, THANK GOD!

Igår var som sagt awesome! Det började med att jag typ mitt på dagen smsade Angelica och frågade vad man skulle ha på sig, liksom jeans och snygg top eller klänning. Svaret jag fick var typ:

KLÄNNING!! Och mycket smink! Och klackskor! 

klackskor.. in my assssssss
Jag är liksom ganska lagom mycket längre än alla andra redan känner jag.

Men det andra blev det, så måste erkänna, tog några halvtimmar det här. Sen drog vi till Elena som fyllde år i onsdags! Hos henne blev det tapas och gaaaaaanska mycket förkrök. Spanjorer vet hur man super alltså! Vid typ 12 började vi röja på klubbarna i byn där vi träffade typ alla byns ungdomar och så blev det att festa där också. Sjukt lyckad kväll som slutade vid halv 4 då bea ville hem. Hahaha, måste erkänna, är ganska poppis här nu.. hehe


Hehe en kvällens outfit bild, don't judge!

Här är två bilder som togs under kvällen, det finns massa mer på deras liknande "facebook" som de använder men jag kan typ inte spara fler bilder.. oklart..det kommer nog sen, det här är i alla fall jag, Carmen och Enrique.
Jag och mina sötisar Angelica och Vane <3 assköna!
Två bilder på min sminkning också bara för att ;)
 
 

Wooooop

FAN VA KUL JAG HAR HAFT DET!!!! Stört bra kväll med först födelsedagsmiddag och sen utgång! Kom precis hem och är väldigt redo för sängen! Börjar redan bli bakis känner jag.. 
 
Fler bilder och annat kommer imorgon!
 
pussss
 
 

fan

Är så sjukt arg just nu. Suger att inte kunna reda ut grejer som händer i Sverige när man är här. På grund av min egen intesnackaskitompersonerpåbloggar-lag kan jag tyvärr inte avslöja grunden till mitt utbrott. Men det var värt att skriva eftersom att det på ett sett förstör hela min dag.

Ska bli bättre!

Okej har inte bloggat på ett tag nu och eftersom att mippis trodde jag dött så tänker jag härmed återuppta bloggandet utav säkerhetsskäl! ;)
 
Mycket har hänt sen jag bloggade sist, jag skrev till och med upp allt jag skulle blogga om på min handled eftersom att jag visste att jag skulle glömma det annars. Och vad gör jag sen? jo, jag duschar x antal gånger och texten försvann..
 
Så, nu blir det bara bloggat om igår för det är endast så långt mitt guldfiskminne håller! :)
 
Skolan gick bra! Hade typ fett mycket att göra och hade skitit i matteläxan så det blev att kämpa som fan den dagen :) Men den tog slut finally. Efter skolan gick vi hem och var hemma i ett litet tag sen så blev det att åka och shoppa! hehe 
Bilder på vad jag köpte kommer säkert upp sen, var bara en tröja och en keps :)
 
sen åkte vi och hämtade Beas bror på tågstationen som ska spendera helgen hemma, (vanligtvis gör han det i madrid eftersom att han studerar där) 

Han är ett år äldre än mig och typ lite söt.. hehe. Asså jag trodde inte det eftersom att han inte hade sett bra ut på familjefotot jag fick när jag först fick reda på min familia.. Men än en gång behöver ni inte oroa er! Tänker inte införa incest i Spanien.
 
 
Startade den här igår, lite sorgligt jag vet men det är på nått sätt ändå fett bra så jag har koll på tiden :) Idag r det ju tvåveckors milstolpen så alltså har 14 av 294 dagar gått :) wehåå

why?

haha så stört lol idag,
 
här i spanien får man tydligen INTE skriva med blyerts! Bläck ska det vara! En lärare dampade.. 

SAKNAR DIG

hahahahah så jävla snygg

blind

Hahaha så sjukt kul imorse, skulle precis gå in på toan för att sätta i mina linser när bea ropar nerifrån att vi skulle gå, så stoppar dem i fickan och springer ner. (blind)
Hela vägen till skolan försöker jag lista ut ett sett att stoppa i linserna i ögonen samtidigt som vi går utan att hon och en tjej vi går med (maria) ska märka. listar ut att nej, det går inte! Asså innan skolan börjar står man utanför sen öppnar de dörrarna och då börjar lektionen direkt och sen har vi inte rast förrän tre lektioner senare. Jag tänker att jag säkert klarar de första lektionerna utan men så fort han börjar skiva så inser jag mitt misstag, jag såg nada.. det slutade med att jag under genomgången smygstoppade in linserna i ögonen utan att nån märkte! hahahahaha vilket äventyr det var! De kom typ fel hela tiden så jag satt typ och grät som en baby för att ögonen tårades så mycket! tur att ingen tittade åt mitt håll! ;)

hmm..

varför har inte jag träningsvärk?

videoblogg 2

 

idag

skolan gick bra men har piissssmycket läxor eftersom att jag måste översätta alla sidor vi går igenom i skolan. Juste idag på mentorstiden ville peio (mentorn/tränaren/rektorn) att jag skulle läsa en del av en spansk text högt för klassen.. ööööh nej?! Fan vi pinsamt! Jag kan ju inte ens uttala orden och jag har ingen aning om vad det står! BIG NO

Duktig flicka är jag!

JAG HAR TAGIT JÄTTEMYCKET BILDER! hehehe
 
nu ska jag visa vad jag gjort denna eftermiddag/kväll :)
 
vi började med att sätta oss i bilen! hehe
Sen gick vi till ett museum om människans evolution. kul.
hehe ego-pic bakom en pelare inne på museet ;)
En guidad tur om Charles Darwins upptäckter på spanska! jag lärde mig jäääääättemycket.. -.-
Mina trevliga värd-päron :)
Påväg till katedralen! (en väldigt fin gång men det var svårt att gå och fota samtidigt hehe)
tog en fika på vägen också! Det är äkta varm choklad och de där friterade sockersakerna skulle man doppa i! Seriöst! Matorgasm på den! HUR GOTT SOM HELST!
KATEDRALEN!! :)
tydligen är mina värd-föräldrar också gifta här! :) 
 
Det var allt! :D puuuss




bild

Hehe jag har ju inte riktigt orkat ta så mycket bilder på saker och ting här (ska bli bättre jag lovar!) men australiensaren är bra! :)
 
 
Här ser ni gänget jag "kökade" med i fredags! Eller halva bara två av killarna ville vara med så de andra sitter bakom :)
 
Om ni hittar mig så ser ni också tjejen med randig tröja under mig och tjejen med vit tröja över mig, de är de två tjejerna jag har bondat bäst med hittils. Tjejen med väldigt rosa tröja är bea och det är min värdsyster. killen med blå tröja är pablo och han är fett snygg!! hon som sitter längst till vänster med slitna jeans är australiensaren :) 
 
Nu vet ni lite om vilka jag hänger med efter en vecka :) 

mig slapp du inte!

Sa matteboken till mig nyss.. vafan jag trodde det här skulle vara enklare i spanien! Men nej så jag måste plugga.. FML
 
 

mat

Åt precis lunch, vi åt paella vilket är en typisk spansk maträtt som i princip är en risröra med olika grejer i, idag var det seafood paella på menyn. Och vad finns i det om inte bläckfisk?

För typ 5 år sedan var min farmor på besök i stockholm när hon fyllde år och vi skulle gå ut och äta middag på hennes favoritrestaurang som var en grekisk restaurang på söder. Vi åt då grekisk paella vilket är nästan samma sak men mindre grötigt. Det var då bläckfisk i den med. När jag såg bläckfisken i maten, och såg när de andra åt det blev jag så äcklad att jag var tvungen att gå därifrån, jag vet inte varför men det är nått med bläckfisk som jag bara INTE klarar av. Jag tänker bara hela tiden på hur den ser ut och allt.. eeeuw. jag lovade mig själv den dagen att jag ALDRIG i mitt liv skulle smaka bläckfisk.

Så alltså blev det skitstelt nu när vi åt för som de flesta vet så är jag väldigt kräsen när det kommer till mat men nu när jag åkte till spanien bestämde jag mig för att växa upp och säga att jag gillar allt! det har gått ganska bra hittils, jag har ätit helt sjuka grejer som jag aldrig skulle testat för en månad sen men.. bläckfisk är droppen. FYFAN, jag tänker ALDRIG äta bläckfisk. Jag satt och försökte få det att se ut som jag inte medvetet försökte pilla bort bläckfisken men det gick inte så bra.. pappan märkte direkt och ba' "gillar du inte maten" och jag satt bara där som en idiot och ba' "jooo den är jättebra, gillar jättemycket" ... bra lina.. hans ansikte skrek "I can see rigth through you". Piiiinsamt!! Aja jag får gottgöra det genom att äta massor ikväll!

Nu måste jag gå! Vi ska snart åka och kolla på en kyrka! tror jag..
paella
euuw..

sun

30 grader här suckeeeeers
 
 
 

glömde

Glömde skriva om igår eftermiddag, men det hände inte så mycket så det kanske är anledningen ;) Vi gick typ bara runt ett gäng, jag var lite lagom osocial för jag orkade seriöst inte lyssna och försöka förstå ens, det är ganska utmattande att behöva göra det hela tiden!

Idag tror jag att vi ska åka nånstans igen men vart har jag ingen aning.. det är ju söndag så allt är stängt.

Asså asweird jag hör orkestermusik utifrån men kan inte lista ut vart det kommer från, det väckte mig imorse, WTF liksom.

juste jag måste köpa en ryggsäck..

1 vecka

Heeeeeeeej! Tänkte berätta lite om kvällen igår, idag har jag nämligen inte gjort så mycket än hehe. 
Här i spanien, kan man tydligen dricka vad som helst, när som helst, vart som helst. I like this country. Men måste erkänna att det kändes aningen skumt att sitta i gräset, i en allmän park, klockan 5 på eftermiddagen och dricka "klassisk spansk blandning" vilket var rödvin blandat med antingen apelsinläsk, eller citronläsk. Det var faktiskt gott, vilket är ganska tur att jag tyckte eftersom att jag antagligen kommer få se mycket utav det i framtiden. 
 
Det var hur bra som helst i alla fall. Det var typ alla från klassen och några till och vi hade hur kul som helst! SCORE igen. 
 
Och den snygga killen i min klass frågade om mitt nummer. Who's the boss? That's right, I'M the boss! hehe 
 
Juste, varför bea var så arg igår ska jag berätta nu för de som undrar (mippis) 
Som jag sa, tror jag? Så bad några tjejer i klassen om att få mitt nummer efter skolan och de började snacka om fester och så, tydligen hade det gjort bea upprörd för att de bjöd tydligen inte henne och hon sa att det var för att de tyckte hon var konstig för att hon inte gick ut så mycket? Asså hela grejen var bara helt rörig så jag fattade inte så mycket. Men sen när vi kom hem var beas pappa hemma och då berättade hon för honom och var aaaaslack. vad skulle jag säga då liksom? förvirrande.. hon var ju iallafall med igår så det måste löst sig. 
 

dagen idag

Kom hem från skolan för ett tag sen! Idag har också varit bra förutom att jag fattar NADA. men på engelskalektionen.. asså fan va jag ägde! Spanjorer är inte bra på engelska. punkt. Jag var liksom bättre än läraren, och eleverna kunde liksom inte säga nått. Inte konstigt att ingen har pratat med mig vad jag tyckte, det är nu bevisat att de inte kunde säga mig nått. 
 
Vi hade "spanska" lektion idag också, så som vi har svenska lektion. Det var grymt för läraren i det ämnet är nämligen också min kontaktperson här i spanien! (den som håller extra koll på mig, som jag kan fråga saker, och har kontakt med min organisation i sverige) Hon var hur snäll som helst och berättade att för mig skulle inte hennes lektioner se ut som för de andra, och så gav hon mig ett träningshäfte som handlade om spansk grammatik (på min nivå).
BINGO! Hur bra som helst! och fett värt för mig! så alltså när de andra läser spansk litteraturhistoria och sånt skit så kan jag få plugga lite spanska! :)
 
juste, en annan grej som är lite kul, varje lärare, i varje ämne, har innan lektionen börjat sagt nått roligt om mig som jag inte fattar så att hela klassen skrattar. Nej men gör så bara, sparka den som ligger! fuckfaces..
 



hehe lite ego pics som visar hur glad jag var när jag kom hem från skolan :)

oj..

HJÄLP! Beatriz är jättearg! 

scheeeema

för er som är intresserade, så va ingen det :ppPPpppPpp

fml imorgon

Jag kommer vara död imorgon bara så ni vet (träningsvärksyndrom), om de undrar vill jag bli begravd på Lidingö. 
 
 
Asså jag döööööööööööör hur jobbig den där träningen var! Han är i princip värre än pär och kicki (fd tränarna för handbollen hemma). Vi sprang hela tiden!! Jag tänkte liksom att jag åminstånde skulle få visa upp mina talanger i styrka men nej.. 
 
+ att det r min första träning på 3 månader pga min lilla hästolycka och axeln.
när jag tänker efter, LOL att jag skyller på det. Ärligt, 1,5 månader är pga axeln och 1,5 månaderna innan är endast för min extrema lathet. 
 
Basket är fett svårt! Speciellt när man är den enda som inte spelat typ hela sitt liv...... men ändå fett värt! Alla lagsporter är som att få ett VIP-pass till kompisar. Blev bjuden på min första fest här i spanien exemplet ;) efter 5 dagar like a bossss
 
En "efter-bild" bara för att jag älskar er
 
 

baaaasketboll

Wish me luck! Kan behövas då jag verkligen inte har tränat sen innan sommaren. Första basketträningen kan bli lite knepig ;)

Första dagen som utstött!

Haha rubriken är kanske lite att överdriva, men hur som helst så har jag nu officiellt klarat mig igenom 1 halv skoldag! Det gick faktiskt bra! Folk är fett snälla och hjälpte ganska mycket :) många av lärarna pratar då INTE engelska... wehåå
Dagen började dock fett kaos. Jag gick upp fett tidigt för att kunna fixa mig ordentligt för första dagen, vi började halv 11, det dröjer typ en kvart att gå till skolan, och jag gick upp typ 8:20, alltså hade jag minst 1 h och 40 minuter på mig att äta och duscha osv. Jag tar det fett lungt (hade ju gott om tid). När klockan är halv 10, står jag i badrummet, med mjukisbyxor, håret i en bulle på huvet, bara hunnit ta på mig foundation (dvs, jag var blek som  ett lik i ansiktet för min foundation använder jag bara på vintern egentligen så den är fett ljus, men nu var det ju första dagen så nu ville jag också ha det!) 
Mitt i min rofyllda smiksession ropar beatriz nerifrån och säger nått på spanska, vad va det hon så? Jo, det ska jag tala om för er. HON SÄGER ATT VI SKA GÅ NU!? jag fick typ panik så det ända jag gjorde var att ta lite mascara och fylla i ögonbrynen, byta byxor, ta skorna i handen och springa ner. Asså jag tror inte ni förstår hur för jävlig jag såg ut. Och varför skulle vi gå så tidigt? JAG VET FORTFARANDE INTE. Aja men jag fick ju lite kompisar idag i alla fall och med tanke på hur jag såg ut måste jag ju alltså ha gjort något bra för att förtjäna det ;)
juste, den snygga rektorn/baskettränaren är också min mentor! hehe lustiga småstäder det här..
 
 
puuss

suit up!

Kollar på första säsongen av suits, sååå bra! och Gabriel Macht är fett snygg.. hehe

videoblogg försök hehe

 

libros

hehe, hej jag är snart spanskt geni! 
 

skype is my love

Snackar med mippis på skype, saknar henne helt sjukt <3

hope help will be here soon

Träffade just beatriz vänner, de verkade verkligen riktigt snälla! Men de var ju inte så intresserade utav mig såklart.. Lite komiskt är det när de frågar beatriz om jag pratar spanska, för du svarar hon: "Nej hon pratar inte men förstår" hehe LOL på den! jag fattar nada. Men aja, det kommer väl snart hoppas jag :)

Hörs! puuuss
 
 
Hörde att hooligans börjat träna! Saknar fotbollen..

9/11

Den 11 september idag, RIP <3


skola.. yeey..

Idag gick vi till skolan första gången! Fast det var bara för att prata med lite lärare och hämta böcker. Det var fett stelt för alla tycker att man är typ dum i huvudet när man inte fattar vad de säger, alltså blir jag deras supermongo.. Men det var ändå kul att se och snacka med lite nya människor, vi träffade också en av Beatriz kompisar som gick med oss ett tag, hon var väl också snäll, tror jag.. Jag skulle ju liksom inte fatta om de sa nått elakt om mig haha. 
Vi snackade med rektorn också, han var typ ganska snygg.. hehe 
men nej ni behöver inte oroa er! Ska inte orra för bra betyg ;) 
Vi hämtade också mina böcker som jag sa, för allt, 230,60 €... SAY WHAAT!? hur mycket kan ett par böcker kosta liksom?! det där är ju typ 2300 spänn.. Aja tur att pappa betalar hehe ;)
skolan börjar på riktigt på torsdag tydligen (trodde det var idag)
 
Hoppas ni har det bra i sverige! pussss
 


Såhär glad var jag imorse :)

Hola Spanien

hej på er som möjligtvis kommer läsa min blogg en gång och aldrig mer! Tänkte använda den här bloggen för att skriva lite om vad som händer i mitt liv här i spanien.
idag är det dag 3 av hur många som helst och jag är fortfarande kompislös och kan inte prata med någon. igår åkte vi till nån strand och hängde lite där men annars har vi inte gjort så mycket.
min "syrra" här nere kom in i mitt rum för ett tag sen och sa att vi skulle gå någonstans om en stund, men vart fattar jag inte.. 
de i familjen driver typ om mig när jag inte fattar vad de säger till mig men vad de inte verkar förstå är att jag fattar när de skrattar och pratar om mig eller inte.. lol
Aja kan inte säga att det skadar mig så mycket, än så länge pratar de åtmindstånde fortfarnade med mig ;)
 
nu tror jag att vi ska gå snart så
 
hasta luego
Det betyder ses senare tror jag :)
 
 

RSS 2.0